Аджика на зиму з овочів і яблук

Інгредієнти:
Помідори – 3 кг
Яблука – 0,5 кг
Морква – 0,5 кг
Перець солодкий – 0,5 кг
Перець гострий – 2 шт.
Часник – 150 г
Масло рослинне – 100 мл
Оцет 9% – 50 мл
Цукор – 2 ст. л
Сіль – 1,5 ст. л
Приготування:
Овочі і яблука вимити, видалити насіння і нарізати інгредієнти шматочками. Все це скласти в блендер, подрібнити до однорідного стану, окремо подрібнити часник. Вилити овочеву масу в каструлю, поставити її на вогонь. Варити 1.5 години до густоти, додати сіль, цукор, оцет, рослинне масло і часник. Перемішати, довести до кипіння, а потім варити ще 10 хвилин, в кінці додати часник. Розкласти аджику в стерилізовані банки і закатати кришками.