На благодійному концерті зібрали кошти на тепловізор для нашого земляка Олега Максименкова

У парку міського будинку культури увечері в суботу просто яблуку ніде було упасти. А зібрала нас усіх тут дуже благородна і достойна мета – відомі на Полтавщині молоді вокалісти брати Владислав та Віталій Лобачі проводили благодійний концерт. Цього разу збирали кошти на тепловізор для нашого земляка, жителя Почаївки Олега Максименкова, котрий зараз захищає нашу Батьківщину від лютих рашистів.


Учасників концерту та глядачів привітав міський голова Віталій Колісніченко і запропонував усім, хто може бодай скільки покласти на добру справу, долучатися до збору коштів на підтримку наших захисників. Тепловізор річ недешева. Про всяк випадок, Віталій Іванович сказав, що наразі є резерв коштів, зібраних на інших благодійних заходах. Але гребінківці не підвели! Зібрано було навіть більше необхідної суми.


Та й самі вокалісти, ведучий заходу Руслан Цвіркун та організатор туру Артем Марченко викладалися на повну, дарували море емоцій та вражень. Із великим задоволенням глядачі слухали і підхоплювали запальні мотиви українських та авторських пісень. Шаленими оплесками зустрічали чи не кожну композицію. Виступи переривалися для проведення веселих аукціонів, продавали футболки із патріотичним принтом та картини нашого відомого художника – земляка.


Але справжньою сенсанцією вечора стало романтичне освідчення молодого чоловіка своїй коханій. Для неї це був справді незабутній сюрприз. Усі присутні з радістю розділили із закоханими цю щасливу мить. Вітаємо Олександра та Оксану!


Патріотичний дух виконавців та глядачів переповнював душі. Гребінківці та гості свята, дорослі і зовсім юні із відкритим серцем несли і кидали кошти до загальної скриньки. І ось на завершення концерту ведучі повідомили, що вдалося зібрати навіть більше необхідної суми, а саме – 60 тисяч гривень. Тож ближчим часом тепловізор буде придбано і передано безпосередньо на передову нашому земляку.

 

Наша віра у Перемогу тільки міцнішає! Дякуємо молодим, талановитим артистам – братам Лобачам за подаровані емоції, за чудовий концерт і, як сказав наприкінці їхнього виступу наш міський голова Віталій Колісніченко, будемо чекати Перемоги і на перше ж свято дня міста обов’язково знову запросимо Владислава та Віталія Лобачів на концерт, і гребінківці своїми оваціями підтримали цю ідею!


Слава нашим захисникам! Вдячність кожному, хто допомагає Збройним Силам! Разом – ми непереможна сила!